Ο Γιαννης Παριος Στο Pantheon Theater
by on January 19, 2015 in Νεα

Ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon Theater : Ο τραγουδιστής του έρωτα Γιάννης Πάριος έρχεται ξανά κοντά στο κοινό του στην μουσική σκηνή του Pantheon Theater για να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια του.

Ο Γιάννης Πάριος στο Πάνθεον.

Ο Γιάννης Πάριος στο Πάνθεον.

Ο Γιάννης Πάριος ξεκινάει τις εμφανίσεις στο Pantheon Theater για να μας διασκεδάσει με τις ερωτικές του ερμηνείες από τις 4 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων με την προσέλευση του κόσμου να αναμένεται εντυπωσιακή, με τις ημέρες εμφανίσεων να είναι Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή. Η εμφανίσεις του Γιάννη Πάριου στο Pantheon Theater είναι μια μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου μας τραγουδιστή στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις μουσικές σκηνές και τις πίστες της νυχτερινής Αθήνας.

Η είδηση των εμφανίσεων του Γιάννη Πάριου έχει κοπρίσει ντελίριο ενθουσιασμού στο φανατικό κοινό του που ανυπομονεί για την έναρξη , ώστε να απολυόσουν τον έλληνα τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο και τις μοναδικές του ερωτικές μπαλάντες και πολλά ακόμα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφική του πανδαισία Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα το 1969 και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε, η φωνή του και η ερμηνεία του έγινε η έκφραση της αγάπης και η δισκογραφικές του δουλειές έχουν σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ πωλήσεων, με τους περισσότερους δίσκους να είναι χρυσοί και πλατινένιοι. “Δώσε μου λιγάκι ουρανό” “Ποιό καλή η μοναξιά” “Σαν τρελό φορτηγό” και πάρα πολλές ακόμα από τις επιτυχίες του θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon Theater.

Ακόμα ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύσει και τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τον τίτλο “Όνειρα κάνω”. Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανίζεται στο Pantheon Theater με την συνοδεία χορωδίας εικοσιτεσσέρων παιδιών και ορχήστρα που θα αποτελείται από δεκατέσσερα άτομα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρόβες είναι εντατικές και γίνονται σκληρές προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα στην πρεμιέρα στις 4 Απριλίου , με το αποτέλεσμα και το θέαμα που θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε να αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

2014 JamSession © All rights reserved.